Benvinguts a l'Hotel Blauet

Cargando
Els donem la benvinguda a l'Hotel Blauet, un establiment petit, acollidor i amb caràcter familiar. Gràcies per visitar la nostra pàgina.

L'Hotel Blauet és un hotel d'un estel situat en el casc urbà de l'el Prat de Llobregat, en l'area metropolitana de Barcelona. L'hotel va obrir les seves portes l'any 2002 i des de llavors estem intentant treure endavant aquest negoci basant-nos en la cercania amb el client i el tracte familiar. El nostre establiment és senzill i no podem oferir-los grans luxes, però intentarem que durant la seva estada se senti com a casa. En ser un hotel d'un estel no disposem dels serveis i recursos que altres allotjaments de més categoria podrian oferir, però creiem que ho suplim amb molt esforç i dedicació.

El Prat és una ciutat d'uns 65.000 habitants que durant molts anys ha estat majoritàriament seu de moltes indústries. En l'actualitat todavia són moltes i molt importants les factorias i empreses situades al Prat però ja han guanyat molta importància les activitats que es desenvolupen en el port de Barcelona i la proximitat a l'aeroport.

Encara que el Prat no ha destacat per ser una destinació turística, en els últims anys s'està treballant a donar a conèixer els nostres atractius, únics a la zona: els recursos naturals del Delta de Llobregat.

Esperem veure'ls aviat!
 
+-
 

SERVEIS

Cargando
Botonera HOME

SERVEIS

Descobreix el que t'oferim
Botonera HOME

PREUS

Descobreix els nostres preus i ofertes
Botonera HOME

CONTACTE

On estem i com contactar
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...