Normes

 
Normas
Convivència i respecte

Després de diversos anys tractant amb els nostres clients, hem decidit que seria interessant posar per escrit alguns punts que pensem faran més agradable i segura la seva estada, tant per a vostès com para nosaltres:
Tot hoste té l'obligació ineludible de registrar-se facilitant al recepcionista responsable el seu document d'identitat al moment de l'entrada.

El pagament de la seva estada ha de realitzar-se en arribar a l'hotel.

Hauran d'evitar-se aquelles activitats que puguin causar malestar als altres usuaris de l'hotel. Queda prohibida la realització de celebracions o festes i la introducció de mascotes que puguin pertorbar el silenci nocturn.
 
A les habitacions i zones comunes es guardarà el màxim silenci a fi de respectar el descans dels altres, especialment des de les 22 fins a les 8 hores.

Cal respectar els horaris establerts en els diferents serveis.

Les instal·lacions de l'hotel hauran de mantenir-se en bon estat, utilitzant cendrers i papereres. En cas de danyar o embrutar l'edifici o el mobiliari, així com de perdre les claus, és el causant qui paga pel dany ocasionat. Pagaments d'aquest tipus es realitzen immediatament i en efectiu. Robatoris, furts o danys intencionats seran denunciats immediatament a la policia. Està prohibit executar qualsevol acte que ocasioni danys o perjudicis a l'hotel o als altres hostes, o sigui contrari al decoro o al comportament social

També s'haurà de respectar als clients allotjats a l'Hotel i als qui treballen en el mateix. De la mateixa manera que vostès reben un tracte correcte per la nostra banda, el personal de l'hotel mereix tot el respecte i consideració de l'hoste.
CHECK OUT
El dia de la seva sortida ha de desocupar l'habitació abans de les 12:00 del migdia. 
Benvolguts clients:
Per favor, guardin les normes de convivència i respecte mutu dins de l'hotel 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...